Kemerköprü İlkokulu

Vizyon: Öğrenen okul modelini uygulamak için, takım ruhuna inanmış herkesin her gün daha iyiye ulaşmak için çalıştığı, bilgi çağının gerektirdiği bilgi, beceri ve teknolojinin etkin kullanımını sağlamak yolu ile bölgemizdeki ve çağdaş Türkiye´deki eş değer okullarla yarışacak düzeye erişmiş, kaliteli, seçkin ve kurumsallaşabilmiş bir okul olmak.

Misyon: Mutlu, özgüvenli, başarılı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öğrenmeye ve yeniliklere açık, entelektüel, öz değerlendirme yapabilen, iş birliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, akılcı, cesaretli, çok yönlü, ulusal kültürünü özümsemiş, aynı zamanda küresel bakış açısına sahip bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08.30-14.15
Isınma: KALORİFERLİ
Servis Bilgisi: Öğretmen servisi bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://kemerkopruio.meb.k12.tr

Adres - Kemerköprü Mah. Çiçekli Küme Evleri Kemerköprü Köyü İlkokulu Blok No 119 Muradiye/VAN

Öğretim Şekli :TEKLİ EĞİTİM

Yerleşim Yeri - Kemerköprü Mahallesi

Ulaşım Çaldıran yolu güzergahında, tarihi Şeytan Köprüsü yolu üzerinde, Kemerköprü Mahallesi

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Van´a 82 km uzaklıktadır. Muradiye´ye 8 km uzaklıktadır.